Contact

T.A.D

TALLER ANATOMIA DIÒGENES.

Múltiplos / Crani / L’Automàtica, 2013

 

Taller Anatomia Diògenes sorgeix de la col·laboració entre un projecte editorial –Crani– una impremta dels anys 60 recuperada per un col·lectiu d'artistes i dissenyadors –l’Automàtica–, i una llibreria i distribuïdora –múltiplos–, i proposa com a punt de partida als seus participants una immersió en el treball de l’artista Jordi Mitjà i en el treball desenvolupat per aquest en el seu llibre Anatomia Diògenes. Obres inèdites acumulades entre 1988 -2008. El resultat, una publicació en la qual les aportacions individuals de cada participant dialoguen amb la proposta que el grup ha anat construint, de forma coral, al llarg de les sessions teòriques i pràctiques que han conformat aquest taller.

Participants: Sandra Arnaiz, Salim Bayri, Estel Boada, Mariokissme, Ignasi López, Pere Llobera, Àngel Ordax, Anna Pahissa, Alba Rabert, Raquel Tomàs, Zaida Trallero i Dario Zeruto.*

 

20 planes · 22 x 15 cm · Coberta letterpress. Contraportada grabada en polímer. Interior Offset. Edició limitada de 160 exemplars.

 

* www.multiplosbooks.org